В закладки

Прямий диван АНТОНІО


«АНТОНІО» - оригінальна та комфортна модель, що відповідає передовим стилістичним тенденціям.

Для сідельних частин моделі пропонується на вибір 2 варіанти наповнення:

1) сідельні подушки з наповненням з блоку незалежних пружин Pocket Spring у поєднанні з пінополіуретаном марок SТ3542, SТ2535 та синтепоном 2щільністю 200г/м;

2) сідельні подушки з багатошаровим комбінованим наповненням з блоків пінополіуретану марок HS2520, SТ3542, EL2842 та натуральної пухоперової суміші у поєднанні з холофайбером.

Гусячий пух-перо має одночасно високу м'якість і пружність, покращує циркуляцію повітря всередині подушок, надає додаткову м'якість і комфорт. При правильному догляді пух-перо довго зберігає свою еластичність, що збільшує термін служби м'яких меблів.

Холофайбер - поліестерне силіконізоване волокно, що має властивість швидко відновлюватися після натиску (зминання).

Сідельні подушки диванів розміщені на меблях вільно, без фіксації. Основою всіх сідельних подушок є змієподібні пружини в рамі з деревини хвойних порід.

Меблеві каркаси моделі виготовляються з березової фанери. Силові елементи конструкції виготовлені із бруса хвойних порід дерева. Подушки спинки та подушки підлокітників моделі наповнені сумішшю синтепону та холофайберу, що забезпечує високий рівень комфорту. Всі подушки спинки та подушки підлокітників фіксуються на меблях за допомогою застібок типу «блискавка».

ГАБАРИТНІ РОЗМІРИ:
2310 x 1020 x 850 мм

*Вартість вказана за прямий диван у базовій комплектації.
На початок сторінки