В закладки

Прямий диван ДЖОВАННІ


«ДЖОВАННІ» – сучасна модель прямого дивана та крісла оригінальної конструкції.

Спеціальні шарнірні кріплення дозволяють переміщувати вперед або назад кожну секцію спинок меблів для зміни глибини посадкових місць. Сідельні частини моделі виготовляються з блоків незалежних пружин Pocket Spring у поєднанні з пінополіуретаном марок ST3542, EL2842 та синтепоном щільністю 200г/м².

Основою для сидінь є змієподібні пружини, закріплені в рамі з деревини хвойних порід.

Наповнення подушок спинки - холофайбер (синтепух), силіконізоване поліестерне волокно, що має властивість швидко відновлюватися після натиску (зминання). Для м'яких частин підлокітників (билець) моделі застосовується наповнення з листового пінополіуретану марки ST2535 у поєднанні із синтепоном щільністю 200г/м².

Меблеві каркаси основ диванів та крісла виготовлені з березової фанери 15мм. Для каркасів спинок та підлокітників застосовується фанера та фрагменти ДВП. Усі силові елементи конструкції виготовляються із бруса хвойних порід. При установці спинок дивана в крайнє заднє положення, на сидінні звільняється поверхня, яку можна використовувати як гостьове спальне місце. На подвійному дивані розмір спального місця 770х2000мм.

Ніжки-опори моделі виготовлені з дерева (ясен у кольорі: чорний, білий, вишня, венге, світлий горіх, темний горіх, річмонд, мармур, безбарвний лак).

ГАБАРИТНІ РОЗМІРИ:
2440 x 1090 x 950 мм

*Вартість вказана за прямий диван у базовій комплектації.
На початок сторінки